Het moet ze wel erg hoog zitten, Humberto Tan, Alexander Pechtold, Angela Groothuizen, Jan Jaap van der Wal, Ronald Giphart en zo nog wat meer vrolijke babbelaars gisteren in de talkshow van Humberto. Want ze hadden het een uur lang bijna nergens anders over: Nederland moet gered worden van de PVV-stemmende boosmens!

Het worden de belangrijkste verkiezingen van de eeuw, wist Angela en het hele gezelschap knikte plechtig. Want als “ze” – de PVV stemmende boosmensen – de macht krijgen is het afgelopen met de democratie, de mensenrechten, de welvaart en nog veel meer belangrijke dingen!

Want “ze” hebben geen oplossingen, vertelde Alexander. Die heeft hij alleen zelf en daarom moet hij, Alexander, de premier worden van alle Nederlanders. Rutte had economisch wel een paar aardige dingen gedaan – vooral dankzij Alexander natuurlijk – maar Rutte heeft geen verstand van migranten, dus is het volk als geheel toch beter af bij hem, aldus Alexander Pechtold de Grote.

Geen kritische wedervraag van Humberto, want de avond stond immers geheel in het teken van de bestrijding van de PVV-stemmende boosmens.

Natuurlijk moesten we wel begrijpen dat er mensen zijn die boos zijn, vertelde Angela. Ze heeft een broer die loodgieter is. Die heeft veel last van onder de kostprijs werkende Polen, Hongaren en Roemenen en is daar nu een beetje moe van. “Ik weet waar hij vandaan komt”, verkondigde Angela.

Zo ging het gekeuvel een uur lang onverdroten verder.

Geen woord over de EU, het verlies aan nationale soevereiniteit en de machtsusurpatie van anonieme bureaucraten in Brussel.

Geen woord over de euro die weliswaar gunstig is voor het exporterend bedrijfsleven maar funest was voor onze binnenlandse economie en koopkracht, om nog maar te zwijgen van het bloedbad die de eenheidsmunt heeft aangericht in Zuid-Europa in termen van armoede en werkloosheid. Waarvoor wij dan weer mogen betalen om de ellende nog een beetje te verzachten.

Geen woord over veertig jaar ongecontroleerde massa-immigratie en wat dat opgeleverd heeft aan criminaliteit en uitkeringslasten terwijl onze bejaarden die veertig tot vijftig jaar hard gewerkt hebben, nu zo’n beetje de luiers uit worden bezuinigd in de verzorgingstehuizen.

Geen woord over de voortschrijdende islamisering, de onverholen terreurdreiging die overal voelbaar is, het mes in de borst van Theo van Gogh, de middelbare scholen waar docenten uit angst de Holocaust niet meer durven te bespreken.

Nee, we leven in het fijnste, welvarendste en veiligste land ter wereld en we moeten Alexander c.s. daar héél erg dankbaar voor zijn.

Alexander zal ervoor zorgen dat er nog meer van die fijne vredelievende islam komt, nog meer kansloze migranten, nog meer EU en nog meer eurobeleid. De problemen die daar eventueel uit voortvloeien zullen opgelost worden door beter onderwijs, meer gelijkheid, verduurzaming en natuurlijk vooral verbinding.

Alleen is er nog die verdraaide, domme, impulsieve, altijd emotionele, nooit rationele, PVV-stemmende boosmens. Daar zat het gezelschap toch maar mooi mee in de maag. Die boosmens dreigt roet in het eten te gooien. Het groene gelijkheidsfeestje van Alexander, Humberto, Ronald, Jan Jaap en Angela zou wel eens verstoord kunnen worden! Het was alle hens aan dek gisteravond…

Advertenties

3 gedachtes over “RTL Late Night naarstig op zoek naar PVV-stemmende boosmens

  1. Jan haalt er wél de halve NL-wereld bij. Wat betreft zijn mening over de naïeve Pechthold ben ik het met hem eens. Angela had ook wel een punt met haar loodgieter. Mijn zoon is zzp schilder. Hij heeft erg veel last van goedkopere Polen. Niet dat hij eronder gebukt gaat, want hij heeft werk genoeg. Vooral in de particuliere sector van mensen die gewwon met hem Nederlands willen spreken. De boze blanken PVV’ers kom ik genoeg tegen. Ik zie op de verkiezingslijst nu ook ‘jouw’ Sassen van Exloo staan op plaats 5 van VNL. Ga je hem stemmen of toch de PVV? Overigens: stemmen is nog steeds geheim!

    Like

  2. Wat een bullshit, de Pvv is de beste partij, al die anderen liegen en bedriegen de boel, en de stommelingen trappen er mooi in Nou ik NIET, Ik stem PVV.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s