Gisteren was weer een dag om niet vrolijk van te worden, tenzij de lezer behoort tot het gilde van de onverbeterlijke cultureel-relativisten.

In opvolging van de boerkini badshow van de Jonge Socialisten kwamen twee boerkini dragende gansjes uitleggen bij talkshow Pauw dat ze die boerkini toch echt uit vrije wil dragen, vanwege hun geloof.

De aanwezige Dilan Yesilgoz van de Amsterdamse VVD bood een moedig weerwoord, maar wilde van een verbod niet spreken want dat is niet “liberaal”. Hoe storend dit islamitische sektegedrag gedrag in het openbare leven is voor de gemiddelde Nederlander, kwam niet ter sprake. Alleen de PVV is voor een boerkiniverbod, vernamen we van de aanwezige Dion Graus.

Nadat ik deze ellende tot mij had genomen, las ik op de site van Elsevier het één en ander over hetgeen Merkel, Hollande en Renzi bekokstoofd hebben bij hun onderonsje in Italië.

Hoewel het drietal zich stoer liet fotograferen op een oorlogsschip blijkt hetgeen besproken werd inhoudelijk weer van een slapte te zijn, die kenmerkend is voor onze linkse weggeefelite.

Het oude EU verdelingsplan van migranten is weer van stal gehaald. Ook werd er en vaag plan gesmeed voor de in grote hoeveelheden met hulp van Frontex (en onze Koninklijke Marine) vanuit Libië in Italië arriverende illegale migranten. In de meeste gevallen afkomstig uit veilige herkomstlanden. Angela de Waanzinnige wil deze illegalen terugsturen naar landen in Noord-Afrika in ruil voor goedgekeurde asielzoekers en een hoop EU geld.

De ratio hierachter, waarom wij illegale migranten zouden moeten ruilen voor andere asielzoekers, ontgaat mij volkomen. Het is tekenend voor onze zwakke, linksliberale weggeefelite die geen ferm standpunt durft in te nemen en zich dus chantabel opstelt. Helaas zien we dit gedrag niet alleen in de EU-gelederen maar ook nationaal.

Zo schijnt links Nederland, zie de discussie gisteravond bij Pauw, ineens de vrijheid van keuze ontdekt te hebben. Als religieus gehersenspoelde vrouwen “vrijwillig” kiezen voor een vrouwonderdrukkend systeem en kledij dan moet dat van harte gesteund worden, aldus een dame van de PvdA die bij Pauw aan tafel zat. Dezelfde PvdA die ooit pal stond voor vrouwenemancipatie.

Vreemd dat we die heiligverklaring van de individuele  keuzevrijheid nooit horen van links als mensen zich vrijwillig aansluiten bij de neo-nazi’s, Ku Klux Clan of andere griezelige clubs. Links babbelt maar een eind weg zoals het ze uitkomt en laat zich bedoeld of onbedoeld steeds meer voor het islamitische karretje spannen.

Ik weet niet hoe het de lezer vergaat maar ik ben het zat, deze constante uitverkoop van onze vrijheid en onze soevereiniteit, zowel op het vlak van de EU-bemoeienis met ons immigratiebeleid als wanneer we het hebben over de oprukkende islamisering van het openbare leven in Nederland.

De enige partij die bereid is een duidelijke streep in het zand te trekken is de PVV. In het verleden heb ik forse kritiek gehad op Wilders en de PVV, vooral vanwege de toon, maar het is nu een tijd van kiezen of kabelen, willen we nog iets redden van het vrije en soevereine Nederland waarin we opgegroeid zijn.

VNL, het klassiek-liberale alternatief voor de VVD die een Australisch immigratiebeleid voorstaat, heeft nog steeds mijn sympathie maar ik zie deze partij niet meer voor maart 2017 uitgroeien tot een machtsfactor. Bovendien zou het de sterke electorale positie van de PVV verzwakken als er allerlei rechtse splinters bij komen.

Mijn steun voor de komende verkiezingen gaat daarom naar Geert, al zal ik hem heus wel kritisch volgen. Over de hoofdlijnen zijn we het eens. Een vrij en soeverein Nederland, stoppen van de massa-immigratie, asielopvang alleen in de eigen regio, grenzen weer bewaken (zowel EU binnen- als buitengrenzen) en terugdringen van de islamisering van ons openbare leven. Hup Geert!

 

Advertenties

4 gedachtes over “Hup Geert

  1. Omdat de PVV nog geen begin lijkt te maken met een lange mars door de instituties, betwijfel ik ten zeerste of Geert überhaupt wel iets wil bereiken. Top-down gaat er niets van terecht komen in elk geval. Het enige is dat de gevestigde orde standpunten van de PVV (deels) zal overnemen, maar daar worden PVV’ers dan weer boos om.

    Like

  2. Enige mogelijkheid die multicultiewaanzin te stoppen is via een stem op de PVV!Mijn stem hebben ze ik hoop alleen dat ze voldoende goede mensen kunnen rekruteren!Linkse weggeefelite is een sterke kernachtige uitdrukking ,misschien kan je er ook een voor de semi eufemistische uitdrukking van Jihad,Jihadistisch en jihadisme vinden want ik denk dat er veel mensen zijn die de juiste inhoud en betekenis van de uitdrukking niet beseffen.Betekend natuurlijk gewelddadige manier van islam aan de man brengen cq Oorlog.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s