Door de waanzin van hun omvolkingsideologie en de structurele arrogantie en minachting tegenover vrijwel ieder normaal democratisch proces waarmee onze zogenaamde bestuurselite ons tegemoet treedt – wat lieden als Merkel en Schäuble of de losgeslagen Eurocommissaris Frans Timmermans ons regelmatig weten in te peperen – is het soms moeilijk om als normale burger niet te verzuren.

Hoeveel waanzin kan een mens aan? Hoe triest is het dat alles dat door onze voorouders in de loop der eeuwen is opgebouwd door een paar halve zolen in enkele decennia wordt versjacherd? Toch moeten we volgens mij het hoofd koel houden en zorgen dat we niet verzuren, ook niet in de onderlinge verhoudingen tussen bevolkingsgroepen.

Meerderheden moeten opgebouwd worden om een politieke omwenteling te bewerkstelligen en zowel autochtonen als allochtonen kunnen daarbij een positieve rol spelen.

Ik weet niet hoe het de lezer te moede is, maar mij wordt het soms te veel. Wat een ergernissen!

Zo zagen we deze week een emotionele rollercoaster die Timmerfrans opvoerde in het Europese Parlement, waar hij een fantasieverhaal hield over Zweedse gelukzaligheid dankzij honderdduizenden asielzoekers, liegend en bedriegend als vanouds.

Zlatan Ibrahimovic kwam volgens de emo-porno van Timmerfrans  twintig jaar geleden als politiek vluchteling naar Europa en is een toonbeeld van geslaagde integratie. De realiteit is dat Zlatan gewoon in 1981 is geboren in Malmö en zijn hele leven als profvoetballer een zwaar agressieprobleem had, wat men zich in Amsterdam nog wel kan herinneren.

Nauwelijks hiervan bijgekomen, las ik het verhaal  van Joost Niemöller over een groot interview van Wolfgang Schäuble in Die Zeit, waarin de machtigste man van Europa zijn revolutionaire eugenetische plan onthult, aldus Joost.

Schaüble stelt onder meer (vertaling Joost Niemöller):

“Het zijn de schotten die ons kapot maken, en ons door inteelt zullen degenereren. Voor ons zijn de moslims een verrijking van onze openheid en veelvuldigheid.”

Zoals Niemöller terecht stelt is dit een soort omgekeerde Hitler-logica. Terwijl Hitler c.s. het Germaanse ras van bovenaf wilden zuiveren, besluiten Schäuble c.s. dat het van hogerhand gemengd moet worden en wel met moslims. Het is werkelijk te zot voor worden.

Velen (waaronder ook ik) dachten dat Schäuble zo’n beetje de meer realistische wederhelft was van Angela de Waanzinnige  maar van die illusie moeten we misschien maar snel afstand nemen.

Wat mij opvalt in de verhalen van Merkel en Schäuble en andere policor Duitsers is dat zij vasthouden aan hun geslaagde integratie-sprookje, daarmee de realiteit ontkennend dat het aantal salafisten in Duitsland jaarlijks verdubbelt, er duizenden IS strijders zijn vertrokken uit Duitsland (kwamen de 9/11 daders niet ook uit Hamburg?) en dat net als bij ons de meerderheid van de moslims er afwijkende ideeën op nahoudt over zaken als de rechtsstaat en vrouwen- en homo-emancipatie. Daarnaast denken zij vaak (niet altijd) antisemitisch, zie o.a. de onderzoeken van Prof. Ruud Koopmans.

Met deze realiteit, die in combinatie met de almaar oplopende terreurdreiging toch zou moeten leiden tot iets van een immigratiepauze of –beperking, houden Merkel en Schäuble en andere policor Duitsers zich niet bezig.

Vorige week hoorde ik een geleerde Duitse mevrouw nog zeggen in de Duitse talkshow Maischberger dat negatieve ideeën over buitenlanders alleen kunnen bestaan in de hoofden van mensen in voormalig Oost-Duitsland die nog nooit een buitenlander hebben gezien. Ze werd niet weersproken, met uitzondering van de AfD-man Jorg Meuthen die aanwezig was in de talkshow en natuurlijk de wind van voren kreeg.

Ook al is Merkel nu “gedraaid” en iets minder enthousiast over de miljoenen immigratie van islamitische asielzoekers dan een jaar geleden, haar inhoudelijke betoog en dat van Schaüble is niet wezenlijk veranderd. In plaats van zich bezig te houden met de harde realiteit van de deels (gelukkig niet totaal) gefaalde integratie van de afgelopen decennia geven Merkel en Schäuble liever de christenen ervan langs want die zijn niet christelijk genoeg, aldus Merkel.

In dit artikel in Die Welt eind vorig jaar lazen we de volgende uitspraken van Merkel:

Bei vier Millionen Muslimen in Deutschland müsse man außerdem nicht darüber streiten, ob der Islam zu Deutschland gehört. Sich aber darüber zu beschweren, dass sich Muslime im Koran besser auskennen, finde sie “irgendwie komisch”. Eine stärkere Zuwendung zum Christentum könnte ihrer Ansicht nach Abhilfe schaffen: “Wir haben doch alle Chancen, uns zu unserer Religion, sofern wir sie ausüben und an sie glauben, zu bekennen.”

Deze uitspraken van Merkel en die van Schäuble deze week geven mij het gevoel dat Merken en Schäuble  een soort van rancune-christenen zijn. Wij, de geseculariseerde bevolking van West-Europa, moeten gestraft worden voor onze ontkerkelijking door een miljoeneninvasie van moslims en dat zal ons dan wel weer terugjagen de kerk in. Misschien zie ik spoken?

Hoe het ook zij, de terechte opwinding en verontwaardiging over onze falende bestuurselite mag zich volgens mij nooit richten tegen de individuele immigrant en vluchteling. Vaak – helaas niet altijd – zijn dit vrijheidslievende mensen die onze bondgenoten kunnen zijn.

Mijn zienswijze is dat onze verontwaardiging moet zich richten op de realiteitsontkennende faal- en graaielite van zowel natiestaten als EU, die langs democratische weg vervangen moet worden. En wel zo snel mogelijk!

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “Niet verzuren door Merkel/Schäuble waanzin

 1. Het is het Coudenhove-Kalergi plan. De vernietiging van het blanke ras.

  Bekende uitspraken:
  ”De toekomstige mens zal van gemengd ras zijn. Hedendaagse rassen en klassen zullen geleidelijk verdwijnen als gevolg van ruimte, tijd en het verdwijnen van vooroordelen. Het Euraziatische-negro ras van de toekomst, dat zal lijken op de oude Egyptenaren, vervangt de verscheidenheid van volkeren met een verscheidenheid aan individuen.”

  ”Instead of destroying European Jewry, Europe, against its own will, refined and educated this people into a future leader-nation through this artificial selection process. No wonder that this people, that escaped Ghetto-Prison, developed into a spiritual nobility of Europe. Therefore a gracious Providence provided Europe with a new race of nobility by the Grace of Spirit. This happened at the moment when Europe’s feudal aristocracy became dilapidated, and thanks to Jewish emancipation.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_von_Coudenhove-Kalergi
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi
  http://curiales.nl/2015/10/24/coudenhove-kalergi-eu/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s