De afgelopen dagen ging de policor elite in de Verenigde Staten en ook bij ons weer eens vol op het orgel naar aanleiding van een inderdaad onhandige en ook inhoudelijk verkeerde uitspraak van Donald Trump over abortus.

Zelfs op het doorgaans niet zo politiek-correcte blog OpinieZ werd door Gertjan Haaijer gesproken over Trump Fatigue en werd het einde voorspeld van de vastgoedmagnaat en president in spe.

Welnu, zoals ik al aangaf vond ook ik de uitspraak dat vrouwen gestraft zouden moeten voor abortus verkeerd, maar op de eerste plaats was er duidelijk sprake van een valletje door een policor journalist. Op de tweede plaats geloof ik er niets van dat Trump werkelijk een anti-abortus fanaat is. Zijn republikeinse tegenstrever Cruz is dat wél, Trump heeft dat standpunt waarschijnlijk overgenomen op advies van zijn staf om in dit stadium voldoende conservatieve achterban te vergaren.

Zodra Trump de Republikeinse presidentskandidaat is en het tegen Hillary Clinton gaat opnemen zal hij zijn anti-abortus standpunt waarschijnlijk afzwakken omdat die verkiezingen nu eenmaal in het midden worden gewonnen. Bovendien corrigeerde Trump zijn eigen uitspraak dus al binnen enkele uren, maar de politiek-correcte hordes roken bloed en zullen dit thema nog wel een paar weken uitmelken.

Waarom hebben wij breekijzer Trump hard nodig?
Volgens mij hebben wij – de westerse wereld – iemand als Trump met al zijn fouten en gebreken hard nodig om een einde te maken aan het extremistische regime van de politiek-correcte, door cultureel marxisme geïnspireerde elite in politiek en media die ons momenteel regeren. Die stroming is ongelooflijk sterk sinds de jaren zestig en werd en wordt gevoed vanuit universiteiten en hogescholen.

Weliswaar kwam er in de jaren tachtig een conservatieve tegenbeweging op gang met het aan de macht komen van Reagan en Thatcher, maar die zijn langzamerhand weer overwoekerd door het weg-met-ons gezelschap. Zeker sinds het policor supertrio Barack Obama, Angela Merkel en François Hollande de westerse macht in handen kreeg is de cultureel-marxistische beer weer helemaal los.

Obama-Merkel-Holla_3351796b
Het policor supertrio

Wat is dat nu precies, het cultureel marxisme en hoe gevaarlijk is het? In 2013 stond daarover een prima opiniestuk op DDS, de naam van de auteur staat er niet bij (waarschijnlijk weggevallen door website conversie) maar u kunt het hier  nalezen.

In dit stuk wordt helder uiteengezet dat het cultureel marxisme afkomstig is uit de het Westen hatende (vandaar de natuurlijke affiniteit met islam) Frankfurter Schule uit 1923 en in de jaren zestig weer nieuw leven ingeblazen kreeg door Herbert Marcuse. Sindsdien zijn onze universiteiten, zoals bekend, een links bolwerk.

Een mooi citaat uit dit DDS-artikel:

Het kapitalisme, het christendom, de heersende moraal, het gezin, het nationalisme en het patriottisme moesten het voortaan ontgelden en het onderwijs moest op de schop. Vrouwen moesten zelfstandiger worden en gaan werken. Het christendom, waar het individu centraal staat, kwam onder vuur; het staat fundamenteel tegenover het communisme dat het collectief boven het individu stelt.

Gelijkheidsdenken, solidariteit, nivellering, globalisering en maakbaarheid van de samenleving werden het credo, evenals cultuurrelativisme, dat alle culturen als gelijkwaardig beschouwt.

Kortom, het Westen en alles waar het voor staat moet gesloopt worden. Ontkenning van het eigene, de van bovenaf afgedwongen massa-immigratie en ook het hardhandig slopen van de natiestaat zijn de middelen die daarvoor ingezet worden.

De tegenbeweging
Aangezien de gevestigde partijen zowel ter linker- als ter rechterzijde geïnfiltreerd zijn door dit politiek-correcte virus (zie bij ons VVD en PvdA, lood om oud ijzer) en het dus ook weinig uitmaakt voor het beleid of je nu links of rechts stemt, is er een tegenbeweging op gang gekomen. Bij ons in Europa vertaalt dat zich in de opkomst van politici als Nigel Farage, Marine Le Pen of Geert Wilders. In Amerika in de opkomst van Donald Trump.

WildersLePenFarage
Ook in Europa is een  -net zo hard verketterde- tegenbeweging

Deze politici verschillen onderling en hebben ongetwijfeld hun fouten, maar wat ze gemeenschappelijk hebben is dat zij de natiestaat in ere willen herstellen, de islamisering terugdraaien, de westerse normen weer maatgevend willen maken en vooral de massa-immigratie stopzetten ten faveure van ofwel een tijdelijke immigratiestop voor toestroom uit niet-westerse landen, ofwel in ieder geval een systeem van veel kritischer toelating.

Steeds meer weldenkende mensen, zowel autochtonen als allochtonen om dat nare woord nog maar eens te gebruiken, beseffen dat de verkiezingen van 2016 (VS) en 2017 (Nederland, Frankrijk, Duitsland) misschien het laatste moment zijn waarop de westerse wal nog het cultureel-marxistische schip kan keren. Op een heel subtiele manier zal dat niet meer kunnen, aangezien de globalistische elite hun op een hele rij wazige mensenrechten gebaseerde  massa-immigratiebeleid heeft vastgetimmerd in allerlei wetten en internationale verdragen.

Stop_the_boats_-_Operation_Sovereign_Borders

Je hebt dus een niet al te subtiel breekijzer nodig om de door de gutmensch gebouwde cultureel-marxistische muur  en het beleid van massa-immigratie te slopen en ons te bevrijden. In Australië heeft de inmiddels alweer opzij geschoven premier Tony Abbott  daarvoor gezorgd met zijn Sovereign Borders programma.

Trump zou hetzelfde kunnen doen in de Verenigde Staten; Farage, Marine le Pen of Wilders bij ons. Het gaat erom dat er ergens begonnen wordt voordat het te laat is.

En dus is de politiek-correcte elite verblind in paniek en razernij en zullen ze alles, maar dan ook alles uit de kast halen om Trump, Farage, Marine Le Pen en Wilders te slopen voor ze aan de macht komen.

Is er dan een alternatief binnen de gevestigde orde? Ik meen van niet. De overige kandidaten in het Amerikaanse kandidatenveld zijn allemaal meer van hetzelfde, met uitzondering misschien van een linksgekkie als Bernie Sanders die het alleen maar erger zal maken qua cultureel marxisme. Ted Cruz is al jaren onderdeel van de elite in Washington en is waarschijnlijk oprecht (in tegenstelling tot Trump) in zijn christen-conservatieve extremisme; maar dat is nu juist de soep die ik liever niet op tafel zie staan.

Daarom hoop ik dat Donald Trump de Amerikaanse presidentsverkiezingen zal winnen.
Trump

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “Breekijzer Trump is hard nodig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s